Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze restauracji Centrum Smaku

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze restauracji Centrum Smaku zaprojektowane przez AMB Architekci Projekty Architektoniczne

 

JPD5qNAVkl3iTsET0tFqBdCi3JpI17IzHRdnGG5NoQiSwRJN99eI5BBlRK3b_centrum-smaku1.jpg

Wnętrze restauracji Centrum Smaku w Kostrzynie to projekt pracowni AMB Architekci z Poznania. W lokalu połączono dwie przestrzenie usługowe, o podłużnym układzie. Duże przeszklenia elewacji pozwoliły wpuścić do wnętrza restauracji więcej światła. Główną ideą projektantów było stworzenie spójnego, przyjaznego i jasnego wnętrza.

H7zAmzON63UGkTeYk3eg34e4dl0KlQoDWiU8x77bppdCR84wEhFO8jaxk8Wf_centrum-smaku2.jpg

Aby optycznie powiększyć przestrzeń użyto we wnętrzu restauracja ażurowych przegród oraz luster w układzie horyzontalnym na jednej ze ścian. Kolor na ścianach oraz materiały mebli są kontynuacją ścian. Zastosowano stoły, blaty i krzesła o zróżnicowanej formie nawiązującej do pokrytej drewnianą okładziną ściany za barem, w kolorze wenge.

Zobacz wnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Flow – drugi etap projektu w centrum Łodzi
Flow – drugi etap projektu w centrum Łodzi

„Dwa miesiące po oficjalnej inauguracji Flow ruszamy z budową drugiego - znacznie większego i zróżni ...

Budowa Kulturoteki coraz bliżej
Budowa Kulturoteki coraz bliżej

W warszawskiej dzielnicy Wesoła być może już niedługo powstanie wyczekany budynek łączący bibliotekę ...

E-konferencja Skorupa budynku: dachy, fasady, drewno i prefabrykacja w architekturze.
E-konferencja Skorupa budynku: dachy, fasady, drewno i prefabrykacja w architekturze.

Regulacyjne i technologiczne zmiany w zakresie metod wznoszenia budynków doprowadziły w ostatnich la ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera