Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Monochromatyczny butik

 

Czas czytania: ~1 min


n8obD9aaEKYWEH9yYflB5n9AKtn84uPgXZfmAjnpu1rRo9cPtIMHEwGSuQe5_blackcantsystem-heike-05.jpg

Monochromatyczny butik odzieżowy projektu chińskiej pracowni Hangzhou AN Interior Design, został wyróżniony w konkursie World Interior of the Year 2016. Twórcy podkreślają, że we wnętrzu czerń przenika czerń.

1wwkssJssVzij2QY2TS799ixUNc8UREoDlEuHnyss8CaJogNSXWylCoHrOLy_blackcantsystem-heike-7.jpg

Czarna skrzynia znajdująca się w centrum sklepu spełnia kilka funkcji. Wyznacza ona położenie klatki schodowej, która prowadzi w górę, aby połączyć dwie kondygnacje.
Górna część sklepu tworzy bryłę mieszczącą kilka powierzchni funkcyjnych: przymierzalnie, schody czy powierzchnie wystawiennicze.

Zobacz mroczna elegancja wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Dom podmiejski – ład w chaosie
Dom podmiejski – ład w chaosie

Dom podmiejski projektu pracowni Z3Z Architekci stanął w 2017 roku w podwarszawskiej miejscowości Jó ...

Nowa Fabryczna – złoto w centrum
Nowa Fabryczna – złoto w centrum

Nowa Fabryczna – to budynek biurowy, który stanął w pobliżu nowego dworca kolejowego w centrum Łodzi ...

WXCA zaprojektuje bulwary
WXCA zaprojektuje bulwary

WXCA, znana warszawska pracownia zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie na projekt zagospodarowania te ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera