Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


„Bez Tytułu” oznacza – „Bez Granic”

 

Czas czytania: ~1 min


0OS43lQqOMjtOEQqFv6w1SwO7F3u9SzEsYPF9fEZ2zUbVLWM6R4TjdXhmrJ9_szw1.jpg

„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy. Nazwa nawiązuje do frazy używanej często na metryczkach obrazów czy grafik przez ich autorów. Związków restauracji ze sztuką jest więcej. Lokal został bowiem powołany do życia przez artystkę Katarzynę Michalski i jej męża Juliena Barbotin-Larrieu.

lhbOpc4otWwi2azXm3GtHmWw49kUmYCUT74s7ey238SHuQ37UUeaxkHax7nZ_sz22.jpg

Projekt restauracji stworzyła Jolanta Szybiak z pracowni Takto. Dzięki wykorzystaniu gigantycznych ram z miedzi i drewna utworzyła kilka intymnych przestrzeni, jednocześnie nawiązując do sztuki. Wnętrze zostało podzielone na kilka tzw „atmosfer”.

Zobacz Bez Tytułu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Dom podmiejski – ład w chaosie
Dom podmiejski – ład w chaosie

Dom podmiejski projektu pracowni Z3Z Architekci stanął w 2017 roku w podwarszawskiej miejscowości Jó ...

Nowa Fabryczna – złoto w centrum
Nowa Fabryczna – złoto w centrum

Nowa Fabryczna – to budynek biurowy, który stanął w pobliżu nowego dworca kolejowego w centrum Łodzi ...

WXCA zaprojektuje bulwary
WXCA zaprojektuje bulwary

WXCA, znana warszawska pracownia zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie na projekt zagospodarowania te ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera